Телото во кое треба да се живее

 • Title: Телото во кое треба да се живее
 • Author: Петар Андоновски
 • ISBN: 9786084770145
 • Page: 461
 • Format: Paperback
 • Popular Books, Телото во кое треба да се живее By Петар Андоновски This is very good and becomes the main topic to read, the readers are very takjup and always take inspiration from the contents of the book Телото во кое треба да се живее, essay by Петар Андоновски. Is now on our website and you can download it by register what are you waiting for? Please read and make a refission for you

  • [PDF] ✓ Free Download ✓ Телото во кое треба да се живее : by Петар Андоновски ↠
   461 Петар Андоновски
  • thumbnail Title: [PDF] ✓ Free Download ✓ Телото во кое треба да се живее : by Петар Андоновски ↠
   Posted by:Петар Андоновски
   Published :2019-03-08T16:04:20+00:00

  About "Петар Андоновски"

  1. Петар Андоновски

   1987 , 2008 , , 2013 , 2011.

  226 thoughts on “Телото во кое треба да се живее”

  1. Бргу се чита, лесно се влегува во приказната, лесно се излегува. Иако, мал минус (ова од читателска гледна точка) поради апсолутнaта неподносливост на главниот лик.


  2. Интересна прикаска, по малку наивно пишана со едноставен невин стил, секому достапен. Лошата страна - премногу исти описи на исти случки, безпотребно повторување, што на моменти те тера да прескокнеш понекој ред. Се` на се` не е лоша книгава, но не ми остави некој преголем впе [...]


  3. Интересен начин на приказ на затвореноста во затворот на своето тело. Еден осврт на тегобноста на општествените наложувања но изразени преку сликите за себе и телото. Страсни и еротски изрази на главниот лик Бригита која во годините пред пензија ја доживува иницијацијата [...]


  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *