Suflet dezrobit

Suflet dezrobit B t ile unei inimi schingiuite de durere nu le poate opri dec t resemnarea Acel moment de sl biciune c nd mpreunezi m inile pe piept i spui Stop Nu mai pot Nu mai vreau Nu mai rezist Am obosit A a ar

 • Title: Suflet dezrobit
 • Author: Nieves F. Joy
 • ISBN: 9786068894140
 • Page: 487
 • Format: Paperback
 • B t ile unei inimi schingiuite de durere nu le poate opri dec t resemnarea Acel moment de sl biciune c nd mpreunezi m inile pe piept i spui Stop Nu mai pot Nu mai vreau Nu mai rezist Am obosit A a ar face o persoan ajuns la cap tul puterilor, izbit din toate p r ile, f r posibilitatea de a se ap ra Nu i Raisa Nu esen a unui suflet rebel De i prins la miB t ile unei inimi schingiuite de durere nu le poate opri dec t resemnarea Acel moment de sl biciune c nd mpreunezi m inile pe piept i spui Stop Nu mai pot Nu mai vreau Nu mai rezist Am obosit A a ar face o persoan ajuns la cap tul puterilor, izbit din toate p r ile, f r posibilitatea de a se ap ra Nu i Raisa Nu esen a unui suflet rebel De i prins la mijloc n lupta dintre ra iune i nebunie, ea i poart fiecare b t lie cu un curaj nebunesc, alimentat fiind de revolta i nc p narea celui care nu mai are nimic de pierdut n sincron cu zbuciumul ei sufletesc, Race i nfrunt proprii demoni din trecut, abia disting nd prin ntuneric lumini a din tunelul deziluziilor Vor putea dou suflete distruse de incertitudini s se ridice dintre ruinele unui prezent potrivnic Vor putea s se vindece i s i g seasc calea de a se iubi dincolo de contratimpi i minciuni Probabil s da, posibil s nu Suflet dezrobit este deznod m ntul unei pove ti n care pot fi mai mul i nvin i i niciun c tig tor Un final incert n care r zboiul voin elor, alegerile imposibile i rotirile unui carusel numit soart sunt duse pe culmile extremului Un labirint de emo ii din care doar cei puternici pot ie i.Vis torii nu mor niciodat , dar chiar i visurile pot fi spulberate de destin.

  • [PDF] Download ↠ Suflet dezrobit | by ↠ Nieves F. Joy
   487 Nieves F. Joy
  • thumbnail Title: [PDF] Download ↠ Suflet dezrobit | by ↠ Nieves F. Joy
   Posted by:Nieves F. Joy
   Published :2019-04-04T05:56:01+00:00

  About "Nieves F. Joy"

  1. Nieves F. Joy

   Nieves F. Joy Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Suflet dezrobit book, this is one of the most wanted Nieves F. Joy author readers around the world.

  868 thoughts on “Suflet dezrobit”

  1. Translation widget on the blog!!!O carte absolut emoționantă! Doua personaje care suferă și iubesc la maxim! Recenzia mea completă o găsiți aici: justreadingmybooks.wordpress.


  2. Este acel tip de carte care îți face sufletul să tresalte odată cu fiecare nou rând citit, te înalță până în cele mai mărețe sfere alături de personajele dragi pe care le regăsești la fel de puternice, pentru ca, în clipa imediat următoare, să te coboare în infernul celor mai cumplite deziluzii și deznădejdi. Întreg volumul este asemeni unui carusel din parcul de distracții, care te determină să urmezi exact traiectoria impusă de creatoarea sa, nelăsându-te nici măc [...]  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *